Заведения и ресторанти

Начало / Услуги / Заведения и ресторанти


Ресторант - хотелски комплекс “Плиска ” разполага със стилно обзаведен основен ресторант с капацитет 150 места на закрито, а откритата панорамна тераса към басейна предлага около 80 места. Менюто включва съвременна национална и континентална кухня. Ресторантът предлага възможности за изхранване на закуска, обяд и вечеря както на богата блок маса от българска и международна кухня, така и с разнообразни ястия от “А ла карт” менюто, а изборът на ястия от екзотичното меню на ресторант „Плиска” оставят приятен спомен и задоволяват всички вкусови предпочитания.

Барбекю – разположено на открито, сред чистия въздух на гората и в близост до басейна тук можете да се насладите на кулинарните вълшебства, приготвени от професионален майстор готвач.

Лоби бар - разполага с 60 места на закрито. В уютна обстановка екип от професионалисти ще Ви предложи богато разнообразие от коктейли, марков алкохол и бира.

Атрактивен бар-басейн - свързан е със рекреационния център на хотела и разполага с 60 места на открито. Разположен в непосредствена близост до басейна бара предлага всички видове напитки и разхладителни коктейли, които ще утолят Вашата жажда в горещите дни.

Професионален и обучен екип е винаги на Ваше разположение, за да предложи своето топло гостоприемство и добро настроение.